Page 1 of 1

Problem with loading

Posted: July 16th, 2010, 7:39 pm
by Pink Haircut Guy
Hey,

I tried to enter Regnum now. After char selection at the loading screen it always says that it downloads something..
but i all the time stuck here after it. (see the pic)
Image
It should download new resources now, but it doesn't. Just stays like that and i can't do anything.
Everything was fine b4 like 2 weeks when i last time i played regnum.
My network speed always is like from 500kb/s up to 1mb and i got Windows 7.
Can someone please help me? I've tried reinstalling it and running Regnum as administrator, but it didn't help.

Edit: Resized the picture.

Re: Problem with loading

Posted: July 16th, 2010, 7:51 pm
by Wyatt
Try and delete the data.sdb files in the Regnum Online directory folder and log-in into the game again and let it download all the resources.

Note: This can take a while, so be patient.

That should solve your problem hopefully.

Re: Problem with loading

Posted: July 19th, 2010, 12:25 pm
by Pink Haircut Guy
Didn't help.. Now it is stuck after the NGD logo. Something doesn't allow it to download new resources.. :(

Re: Problem with loading

Posted: July 19th, 2010, 3:17 pm
by Wyatt
Delete the live server too then and try again.

Re: Problem with loading

Posted: July 24th, 2010, 5:18 pm
by Pink Haircut Guy
Still doesn't work.

Re: Problem with loading

Posted: July 24th, 2010, 5:24 pm
by Wyatt
Try reinstalling the game then.

Re: Problem with loading

Posted: August 5th, 2010, 6:48 pm
by Pink Haircut Guy
I solved it.. I just changed in properties to run program in compatibility mode Windows XP. Now i can enter again! Still thanks for trying to help! :)

Re: Problem with loading

Posted: August 5th, 2010, 8:11 pm
by Wyatt
I am glad its working for you then :).